Predstavujeme Svieziweb.sk

od

V poslednom čase sme narazili na hromadu nefunkčných webov. Boli to webové stránky, ktoré mali zastaralý dizajn, neaktuálny obsah, nepodporovali mobilné zariadenia a mnoho iných problémov. Najviac nás však prekvapili samotní vlastníci týchto webových stránok. Žili v presvedčení, že ich weby sú v úplnom poriadku, i keď prostredníctvom nich im neprichádzali žiadni noví zákazníci, žiadne objednávky.

Aby sme zákazníkom ukázali konkrétne chyby ich webových stránok, vykonali sme niekoľko bezplatných auditov. Na základe výsledkov auditov si klienti uvedomili, prečo im weby skutočne nefungujú a aký je v nich skrytý potenciál. Tieto skúsenosti nás priviedli k rozhodnutiu vytvoriť kampaň a pomôcť ľuďom pochopiť, v čom spočívajú problémy mnohých webových stránok a ako ich vieme riešiť.

Ako sme vymysleli "darujte #svieziweb"

Začali sme, ako inak, webom :-) Dali sme hlavy dokopy a počas brainstormingu na pivku v miestnom pivovare sme určili hlavné problémy, s ktorými sme sa pri weboch stretli. Takto nám vznikla kostra nového webu - problémy, riešenia a čo zákazníci získajú, ak si dajú vyrobiť web u firmy Fresh idea.

Hlavná myšlienka

S prichádzajúcim časom Vianoc sme si povedali, že tak ako dávame darčeky našim najbližším, môže dostať darček aj firma. A tak vznikol slogan Darujte vašej firme darček #svieziweb. A prečo svieži web? Prirodzene, pretože také robíme :-)

Hotová webová stránka www.svieziweb.sk

Šťavnatý copywriting a web

Keď sme vedeli, že obsah je do puntíku jasný, naša šikovná copywriterka dodala textom požadovanú energiu. Následne sme kúpili doménu, vyrobili web a náš nový projekt uzrel svetlo sveta na doméne www.svieziweb.sk

Online a offline marketing

Na podporu projektu, sme vytvorili reklamnú kampaň, ktorá beží na sociálnych sieťach Facebook a Google+ a v reklamnom systéme Google AdWords. Mimo online sveta sme sa rozhodli pre billboardovú reklamu. Naše billboardy môžete nájsť v okolí Čadce a Žiliny.

Vytvorili sme grafiku, ktorá je výrazná, ľahko čitateľná a zapamätateľná. Stúpajúci graf je spoločným grafickým prvkom pre všetky reklamné vizuály.

Mali sme úspech?

Kampaň beží od 1.12. a na výsledky si počkajte s nami :-)

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií